Menü

Eladó Ingatlanaink

Lepsény tárház

Az ingatlan Lepsény nagyközség déli szélén, a Vasút utcában van, a települést átszelő vasúti pályatest mellett. A telek minden irányból kerített, a létesítmény az 549-es belterületi helyrajzi számon helyezkedik el, 1,2037 ha területen.  A telep területén 6 különböző építmény található (csarnoktározó, tárház, szociális épület, kazánház, mérlegház, lakóház), teljes raktárkapacitása: 4.700 tonna.


Kikiáltási ára: nettó 29 millió forint.

Részletes adatlap innen letölthető

Siófok Raktártelep

A telephely Siófokon található, Budapest és Nagykanizsa felől is az M7-es autópályán közelíthető meg. A terület belterületen, ipari környezetben fekszik, karbantartott, részben térbeton és aszfaltburkolatú, részben füves, fás, bokros. Jó infrastrukturális és közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, összközműves, minden irányból kerített.

További infrastruktúráját tekintve iparvágánnyal rendelkezik, elektronikus védelmi rendszerrel, 60 tonnás hídmérleggel, telepített tisztítóberendezéssel is ellátott. A telep teljes raktárkapacitása bruttó 19 600 tonna.


Kikiáltási ára: nettó 132 millió forint.

Részletes adatlap innen letölthető

 

 

 

 

 

Paks raktártelep

A telephely Pakson, a Vasút utca 16. alatt található, közvetlenül a 6-os számú főút mellett. Az M6-os autópályáról és a 6-os útról is kiválóan megközelíthető. A telek minden irányból kerített, karbantartott, összközműves, belterületi, kivett telephely besorolású. Területe összesen 4,58 ha, a felépítmények bruttó területe 6192 m2. A telepen egy mérlegház (60t), egy iroda- és műhelyépület valamint terménytárolók és silók találhatók. A telep teljes raktárkapacitása: 18.200 tonna; 16 db, egyenként 700 tonnás fém silócella és 2 db, egyenként 3500 tonnás csarnok.


Kikiáltási ára: nettó 191 millió forint.

Részletes adatlap innen letölthető